• 1
  • 2
  • 3
  • 4

Rutte komt naar Midden-Groningen… met lege handen! (Update: tijden!!)

dglgehjihnojmofo

Vandaag bezoekt premier Rutte de nieuwe fusiegemeente Midden-Groningen. De gevolgen van de gaswinning in de vorm van schade, onzekerheid, spanningen en waardedaling doen zich in de hele nieuwe gemeente Midden-Groningen gelden. Zal hij daar nu een antwoord op komen brengen?

Nee, aanstaande woensdag vinden in Midden-Groningen de gemeenteraadsverkiezingen plaats en premier Rutte komt zijn partijgenoten steunen in de campagne. Hij komt dus niet voor ons, niet voor de gedupeerden van de bodembeweging door gaswinning, maar in het belang van zijn eigen partij. De partij die in de vorige kabinetten zat en verantwoordelijk is voor de rammelende winningsbesluiten, de stroperige aanpak van de gasellende en de halsstarrige weigering om nu echt aanstalten te maken met de afbouw van de gaswinning. De partij die in het huidige kabinet zit dat geen tekenen laat zien het nu echt anders aan te willen pakken.

Vandaag is uw kans om hem te vertellen wat wij Groningers vinden van zijn aanpak; om hem te vertellen wat er WEL moet gebeuren: GAS TERUG! Grijp uw kans! Tussen 14.45 en 15.30 uur (uiterlijk 16:00 uur!) is de VVD-koffiebus aanwezig op het plein voor het gemeentehuis in Hoogezand.

 

Met vriendelijke groet

 

Coert Fossen

bestuurslid

 

Vereniging
Groninger Bodem Beweging

E-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Mobiel: +31 6 15 093 095|Stationslaan 8, 9919 AB Loppersum|www.groninger-bodem-beweging.nl

IBAN rekeningnummer
NL50 RABO 0153 1650 65
t.n.v. "Groninger Bodem Beweging"
s.v.p onder vermelding waarvoor bestemd.

deel deze pagina