koolzaad

Wie zijn wij?

De Groninger Bodem Beweging is een vrijwilligersorganisatie met een betrokken bestuur die bestaat uit 7 leden die hun tijd, kennis, netwerk en professionele ervaring inzetten om de belangen van gedupeerden van de gaswinning te behartigen.

Het bestuur komt wekelijks bijeen op woensdagavond en onderhoudt de perscontacten, geeft presentaties, is actief op Social Media, organiseert bijeenkomsten, voert het secretariaat, informeert de politiek, doet onderzoek, voert actie, participeert in werkgroepen en leest in haar vrije tijd alle documenten en rapporten om goed geïnformeerd te blijven. Het bestuur luistert naar de leden, beantwoord vragen, signaleert knelpunten en brengt deze onder de aandacht om verbeteringen te bereiken

De GBB heeft een klankbordgroep om goed geïnformeerd te blijven over wat er onder de leden leeft en om haar besluiten te toetsen. De klankbordgroep bestaat uit 16 actieve leden van de GBB. De klankbordgroep kwam sinds april 2014 maandelijks bij elkaar voorafgaand aan de Dialoogtafel en blijft ook na het vertrek van de Dialoogtafel voor het bestuur van de GBB een klankbord.

De GBB heeft vele actieve vrijwilligers; zij zijn de motor van de Beweging. Zij onderhouden de besloten groep van Facebook (waar leden onderling informatie en ervaring uitwisselen), voeren actie, doen de ledenwerving, onderhouden de website, ondersteunen het secretariaat, zijn betrokken in werkgroepen en helpen anderen met het invullen van formulieren en geven advies.

Om ons werk te kunnen voortzetten heeft de GBB je nodig! Dat kan door actief te zijn als vrijwilliger. Bij vrijwilligersvacatures kun je zien voor welke taken wij vrijwilligers zoeken. Je kunt je altijd aansluiten bij het voeren van actie, manifestaties, en ledenwerving! Hou hiervoor onze Facebookpagina in de gaten!

Wil je actief worden voor de GBB? Laat ons dat weten via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

IBAN rekeningnummer
NL50 RABO 0153 1650 65
t.n.v. "Groninger Bodem Beweging"
s.v.p onder vermelding waarvoor bestemd.

deel deze pagina