Heidi Disler (Groningen)

Heidi Disler

Motivatie:

Ik woon nu tijdelijk in Groningen, en werk als schrijf- en presentatiecoach bij de universiteit in Groningen. Graag wil ik mijn ervaring en kennis op dit gebied inzetten voor de Groninger Bodem Beweging. In 2014 werd ik lid omdat ik me ergerde aan de dovemansoren van de regering voor de problematiek van de aardbevingsschade ten gevolge van gaswinning. Toen ik in 2017 zelf te maken kreeg met schade die weggewoven werd door een “expert,” besefte ik dat de NAM geen partij is voor individuele mensen, en dus besloot ik actief te worden voor de GBB in het Communicatieteam, en later in het bestuur. Ik kan me nog steeds verbazen over het verschil in woorden en daden van bestuurders en politici, en dat ze daarmee wegkomen. Het voordeel van de twijfel heeft al veel te lang geduurd.

Werkgroep:
Lid Klankbordgroep