Aankondiging aardbevingsmarkt 21 sep 12-17 uur Kabzeel, Dijkstraat 77 Appingedam

Op 21 september tussen 12 een 17 uur wordt de aardbevingsmarkt “Hart voor de regio” georganiseerd in Kabzeel, Dijkstraat 77, Appingedam voor de inwoners van Appingedam, Delfzijl en Loppersum, maar deze markt is zeker ook interessant voor inwoners van andere (aardbevings)gemeenten.
U kunt hier in gesprek over gasloos en aardbevingsbestendig wonen met o.a. Archipunt en een warmtepompexpert, juridische zaken met o.a. Vergnes Expertise, de woningmarktontwikkelingen met makelaars van Kamp en Koolhof, de stuwmeerregeling met TCMG of de nieuwe Subsidie Energiebesparing Eigen Huis met een RVO-ambassadeur.  Ook Bouwbedrijf van Wijnen is er, i.v.m. de plannen in Opwierde, architect Rene Wubs, bouwfysicus Jos Bouwsema en Norbert Buiter van de Groene Fiscalist, over verduurzaming en financiering. Sander Vergeer en Onno Bosman, twee oud-studenten van de Hanze, rekenen ter plekke voor u uit welke woningverbeteringsmaatregelen gunstig met versterken gecombineerd kunnen worden.
De sociale kant krijgt ook aandacht, met een lezing van lector Carina Wiekens van de Hanzehogeschool Groningen over het sociale cement om 14 uur. Hoe houden we onze wijk/ons dorp leefbaar? Ook ASWA-Welzijn en Stut-en-Steun zijn aanwezig. We hopen dat u op deze aardbevingsmarkt de informatie vindt die u weer een stukje verder helpt in de lastige situatie waarin velen van ons verkeren.