De spanning stijgt…..

De laatste tijd wordt het steeds spannender. Gaat de gasproductie omlaag? En met hoeveel procent? Wat gebeurt er met de schadeprocedure en hoeveel geld komt er vrij voor compensatie van het totale gebied?

Op dit moment weten we het nog niet maar het bestuur is in hoogste staat van paraatheid. De afgelopen week zijn we druk bezig met o.a. de manifestaties maar ook met gesprekken met kamerleden. We benadrukken overal het grote belang van een snel terugkerende veiligheid. Dit zetten we kracht bij met het boek “gescheurd vertrouwen”. Verder staan we, waar we dat maar kunnen de pers te woord om de problemen zo breed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Los van de actualiteit komen er nog steeds veel ledenmailtjes binnen met vragen over bv. de schadeprocedure. We komen hier op dit moment niet binnen een dag aan toe; hiervoor vragen we uw begrip.

Verder bedanken we alle leden en niet-leden die ons per mail of post suggesties doen om mee te nemen in gesprekken. Het is helaas niet mogelijk iedereen persoonlijk te bedanken, daarvoor zijn het er simpelweg te veel. Maar alles wordt gelezen en benut om onze zaak zo goed mogelijk te bepleiten.