Doe online mee met de fakkelmanifestatie!

Zaterdagavond 15 januari om 20:00 start de fakkelmanifestatie, zowel online als op de Vismarkt in Groningen. Ben jij er fysiek niet bij? Je kunt het online volgen via livestreams! Je ziet onze eigen livestream hieronder.

Klik hier voor live beelden van RTV Noord en klik hier voor live beelden van het Dagblad van het Noorden.
Onderstaande livestream zendt beelden uit vanaf de Vismarkt. Wil jij live beelden van de optocht door de binnenstad zien? Kijk dan even op de livestreams van RTV Noord of het Dagblad van het Noorden!

 

Vanaf 20:00 live op de Vismarkt! 

 

Wil je actief online meedoen? 

 • Deel foto’s onder hashtag #respectvoorgroningen
  Laat online van je horen en deel jouw foto van een brandende kaars of fakkel onder de hashtag #respectvoorGroningen. Laten we met elkaar heel Nederland wakker schudden!
 • Log in via ZOOM tussen 20:00 en 21:30 uur!
  Er kunnen 1000 mensen aanhaken via Zoom! Wil jij graag actief deelnemen aan de actie, maar brand je liever thuis een kaars of fakkel in verband met corona? Log in via onze Zoomlink. Je zult samen met de andere online deelnemers te zien zijn op de grote schermen in de binnenstad. Mocht het vol raken op Zoom, wees dan solidair en maak na enige tijd weer plek vrij voor iemand anders – je kunt de actie natuurlijk ook volgen via de livestreams!

  Zoomlink:
  https://us06web.zoom.us/j/81078025274

  Op Zoom zul je dezelfde beelden als via de livestream zien. Als je eenmaal bent ingelogd op Zoom dan ben je – afwisselend met andere beelden – op de grote schermen in de binnenstad te zien. Het geluid staat uit, je kunt dus niet met de binnenstad communiceren. Vergeet vooral niet om een brandende kaars of fakkel goed in beeld te brengen! De Zoom verbinding zal iets voor 20:00 uur open gaan.