Eigen locatie GBB

We zijn erg blij te kunnen melden dat de gemeente Loppersum ons vanaf deze week faciliteert in huisvesting. Ons nieuwe adres is: Stationslaan 8, Loppersum.

Het pand herbergt een aantal bedrijven en de GBB heeft de beschikking over een eigen kantoor, een kleine spreekruimte en een grote vergaderzaal.

Na de explosieve ledengroei werd de noodzaak over een eigen ruimte te beschikken steeds groter. Ook het aantal vergaderingen en persontvangsten is gestaag toegenomen waardoor het van huis uit “opereren” echt niet meer wenselijk was.

De eerste DB-vergadering (dagelijks bestuur) heeft al plaatsgevonden net als het goede gesprek met 3 leden van de TCBB (Technische Commissie Bodem Beweging). Zij hebben opdracht van de minister gekregen onderzoek te doen naar de schadeafhandelingsprocedure van de NAM. Aan bod kwamen o.a. de competenties van de taxateurs, de lange tijdsduur van het hele traject en de contra-expertises. Onze input over de knelpunten is erg waardevol en het was een goed gesprek waar de TCBB zeker mee verder kan.