Feedbackformulier schadeafhandeling NAM

Om inzicht is de schadeafhandeling van de NAM te krijgen hebben we een feedbackformulier ontwikkeld die door iedereen ingevuld mag worden; leden en niet-leden! Dit formulier is online in te vullen via het menu of deze link: feedbackformulier

 

Onze vereniging groeit met de dag, we hebben nu al meer dan 650 leden! Omdat de input van alle leden ook gestaag toeneemt, hebben we een nieuwe registratie opgezet voor alle feedback over de schadeafhandeling van de NAM.

Het is van het allergrootste belang dat we daar een zo compleet mogelijk overzicht van hebben. Op die manier kunnen we blijven streven naar een fatsoenlijke schadeafhandeling. Daarom willen we u vragen het online feedbackformulier in te vullen (dit geldt ook voor afgeronde schadeafhandelingen). Op dit formulier is ruimte voor zowel klachten als positieve ervaringen.
Op het formulier kunt u aangeven of u dit wel of niet geanonimiseerd verwerkt wilt hebben. Toch hopen we dat de lijst van mensen die niet specifiek anoniem willen blijven zal groeien om zo nog sterker te staan.
Alvast vriendelijk dank voor uw medewerking en bij vragen kunt u altijd contact met ons opnemen.
Secretariaat
Vereniging Groninger Bodem Beweging