Fotowedstrijd Groningse Beelden Bewegen

 

 

Het Groninger land is prachtig. Iets om bij stil te staan, maar ook iets om voor in beweging te komen. Weet jij met jouw foto mensen te bewegen? Doe dan mee met de fotowedstrijd en win een workshop van fotodocent Sabina Theijs (o.a. De Fotolocatie en Mijn Fotocoach). Bovendien wordt jouw foto geëxposeerd in het provinciehuis te Groningen.

Wat? 

Een Gronings beeld: wat beweegt jou aan Groningen?

Wie? 

Iedereen heeft wel iets wat hem of haar beweegt. Schiet een mooi plaatje en doe mee. Veur elk aineen…

Waarom? 

Door de ondergrond stil te zetten, komt het boven de grond in beweging.

De Groninger Bodem Beweging (GBB) bestaat 6 november 2019 tien jaar. Reden tot een feestje hebben we niet. Maar wel hebben we successen te vieren: door onze volharding is de schadeafhandeling weg bij de NAM en stopt de gaswinning in 2022. Er is weer hoop op een toekomst. Het is het begin van perspectief. Voor ons mooie en geliefde Groningen. Dat mooie Groningen willen we vereeuwigen.Vastleggen. Om aan vast te houden.

Wanneer?  

Op 15 november worden de winnaars bekendgemaakt door de vakjury, onder het genot van een hapje en een drankje, in het provinciehuis aan Martinikerkhof 12 te Groningen. Daar worden de foto’s geëxposeerd t/m de kerst.

Jury:

Hoe?

Zet je foto op social media, gebruik de hashtag #GBB en tag de GBB:

Wil je meedingen naar de prijs mail dan je foto t/m 6 november 2019 naar: foto@groninger-bodem-beweging.nl

Vermeld daarbij de titel, je naam en emailadres, telefoonnummer en eventueel een korte beschrijving van maximaal 100 woorden. Je contactgegevens gebruiken we alleen wanneer je wint.

Bekijk hier het wedstrijdreglement