Gemeenten Oldambt en Loppersum stellen busvervoer beschikbaar

Gemeenten Oldambt en Loppersum stellen busvervoer beschikbaar naar fakkeltocht Groninger Bodembeweging op vrijdag 19 januari!

17 januari 2018

Burgemeester Pieter Smit steunt de fakkeltocht die vrijdagavond door de Groninger Bodembeweging wordt georganiseerd. Samen met vele Groningers draagt hij de boodschap uit: ‘’Groningen is het zat! Genoeg is genoeg’’.
 Burgemeester Smit licht toe: ‘’Het is belangrijk dat zo veel mogelijk mensen deelnemen aan de fakkeltocht om echt een statement te kunnen maken. Daarom stelt de gemeente Oldambt gratis busvervoer beschikbaar voor inwoners die deel willen nemen. Ik hoop dat veel mensen op dat aanbod ingaan. Meld u wel vooraf aan. Er is helaas een beperkt aantal plaatsen.’’
Wilt u ook met de bus vanuit Winschoten naar de fakkeltocht?

Vertrek vanaf Station Winschoten om 18.30 uur. De bus brengt u naar het hoofdstation Groningen. Houd u er rekening mee dat het vanaf daar ongeveer 15 minuten lopen is naar de Vismarkt. De bus vertrekt om 22.00 uur vanaf Station Groningen terug naar Winschoten.

Vooraf aanmelden noodzakelijk!

Aanmelden voor meerijden met de bus naar de fakkeltocht kan tot uiterlijk vrijdag 12.00 uur via het formulier op onze website.

Let op: het aantal plekken is beperkt. U ontvangt een bevestiging of u mee kunt in de bus; houd dus uw mail in de gaten.

Informatie over de fakkeltocht

Kijk voor meer informatie over de fakkeltocht op www.groninger-bodem-beweging.nl of op de Facebook pagina Grote Fakkeltocht.

18 januari 2018

Ook de gemeente Loppersum stel vervoer beschikbaar!

Burgemeester Rodenboog: ‘Om onze inwoners in de gelegenheid te stellen mee te lopen in de fakkeltocht, faciliteren wij kosteloze busvervoer naar Groningen. Vier bussen vertrekken om 18:00 uur vanaf het station in Loppersum en rijden naar het hoofdstation in Groningen (en terug). Ik zal voorafgaand aan de fakkeltocht om 19.30 uur een korte toespraak houden op de Vismarkt. Ik hoop op een grote opkomst om zo ons ongenoegen te uiten. U komt toch ook?’