Gezocht: teamleden voor Team Communicatie

Altijd al een steentje willen bijdragen maar je weet niet hoe? Er zijn nu twee vacatures bij de GBB:

Voor beide teams zijn wij op zoek naar mensen die gemiddeld 2 uur per week hun kennis en kunde in willen zetten voor de GBB. Enthousiasme is belangrijker dan ervaring! Dus zowel ervaren als onervaren mensen zijn welkom. Bovendien hoef je niet lid te zijn van de GBB om vrijwilliger te worden. Samen met de Schrijversvakschool Groningen en het project Bericht Aan de Toekomst bieden wij 5 gratis workshops schrijven aan, mocht je willen onderzoeken of het iets voor je is om vrijwilliger te worden in een van deze teams. Direct aan de slag kan natuurlijk ook.

GBB team communicatie

Team Communicatie voert, door het bestuur aangedragen, projecten en communicatieklussen uit. Dit kan van alles zijn: het schrijven van stukken voor bijvoorbeeld lokale kranten, het helpen met regelzaken voor de jubileumactiviteiten en/of nadenken over het generen van media-aandacht en dat uitwerken. Heb je een aanpakmentaliteit en ben je gemiddeld 4 uur per week* beschikbaar voor het uitvoeren van allerlei communicatiewerkzaamheden? Laat het ons weten via communicatie@groninger-bodem-beweging.nl

*De inzet verschilt per week: de ene week 1 uur, de andere week 5 uur, of een week niets.

Meedoen met de workshops:

Doe mee aan de gratis workshopreeks ‘Een bericht aan de toekomst’:

Wat is er mooi aan deze tijd, wat is er moeilijk? Wat mag er nooit vergeten worden? Wat wil jij aan toekomstige bewoners meegeven?

In 5 workshops van twee uur workshops krijg je les op je eigen niveau. Je gaat in duo’s aan de slag met een Bericht. Ervaring met schrijven mag, maar is absoluut niet verplicht.

Van de Berichten wordt een boek gemaakt; audiokunstenaar Aletta Becker stelt een luistercollage samen en beeldend kunstenaar Jantine Koppert ontwerpt een luistermeubel. De BERICHTEN gaan vervolgens als boek en audio-installatie op reis langs de bibliotheken. Ook zullen de Berichten te zien en te horen zijn op de websites van de Groningse bibliotheken en van De verhalen van Groningen.

Data:
Je volgt alle 5 de workshops op dinsdagavond van 19 tot 21 uur.
De data zijn: 27 augustus, 3, 10, 17, en 24 september.
De uiterste inschrijfdatum is 14 juli 2019 (vol=vol).

Vragen of belangstelling? Neem voor 7 juli contact op met: communicatie@groninger-bodem-beweging.nl