Gooi het eruit!

Maandag 24 september komt een tiental Kamerleden naar Groningen voor een werkbezoek. De bedoeling is dat ze zich informeren over de stand van zaken rond
de gaswinningproblematiek (schade, versterking, compensatie, toekomstvisie, etc). Gasberaad en GBB hebben de organisatie.

Het lijkt ons een goed idee om burgers de gelegenheid te geven zich voor de camera uit te spreken over de impact die (de gevolgen van) de gaswinning op hen persoonlijk heeft.

U bent hiervoor van harte welkom op komende woensdag 19 september tussen 17:00 en 20:00uur op het kantoor van de GBB in Loppersum (Stationslaan 8).

Vertel in een paar rake zinnen wat u zo moe, boos, verdrietig, woedend, of depressief maakt, of wat u doet radicaliseren. Een selectie van deze korte verhalen tonen wij tijdens het werkbezoek van de Kamerleden. De overige geven we mee en zetten die op YouTube.

Wilt u eens duidelijk en helder publiekelijk uitspreken? Dan is dit een goed moment om Nederland en de politiek te laten weten hoe u er over denkt.

Tot woensdag!

Groninger Bodem Beweging en Gasberaad
(Cameraman / interviewer is Bert Barelds)