Uitnodiging voor open avond in EM2 Groningen

Deze maand is het een jaar geleden dat de parlementaire enquête Groningen uitkwam. Na harde conclusies volgden mooie beloftes over een betere schadeafhandeling en versterking. ‘Milder, menselijker en makkelijker’.

We merken een jaar later dat er voor te veel gedupeerden nog te weinig veranderd is. Daarom organiseren de Groninger Bodem Beweging, Sandra Beckerman en Chris Garrit onder Respect voor Groningen op vrijdag 23 februari een open avond in EM2 Groningen.

Let op: de avond is vol. Je kunt je helaas niet meer aanmelden. 

Een jaar na de #PEAG
Open avond om stand van zaken op te maken
Waar?
Evenementlocatie EM2 suikerlaan 6, Groningen

Wanneer? 
Vrijdagavond 23 februari om 19:30 uur, inloop vanaf 19:00 uur.
Het programma duurt tot ongeveer 21:30 uur.

Aanmelding is verplicht. Inmiddels is de avond vol, je kunt je helaas niet meer aanmelden.

Wat is het voor bijeenkomst?
We nodigen voor deze bijeenkomst niet speciaal sprekers op het podium uit. We willen juist een gesprek tussen de aanwezigen, om zo te horen hoe de stand van zaken is en hoe we er gezamenlijk voor kunnen zorgen dat beloftes die aan gedupeerden zijn gedaan ook in daden worden omgezet. Onder leiding van moderator Lyanne Levy leggen we de zaal een aantal stellingen voor.

Achteraf is er een nazit en gelegenheid om onderling ervaringen uit te wisselen. Zowel gaswinningsgedupeerden als geïnteresseerd zijn van harte welkom. Hopelijk tot dan!