Ja, ik word lid en steun de GBB!

Aanmeldformulier
 1. De Groninger Bodem Beweging (GBB) heeft vele leden, en we willen nog meer leden! De GBB komt op voor de belangen van gedupeerden in de regio. Maar wij zijn er voor iedereen: jong en oud, groot en klein, gedupeerde en steunbetuiger. Door lid te worden van de GBB steun je de GBB en behartigen wij de belangen van de inwoners die schade ondervinden – emotioneel en/of financieel – door de gaswinning in Noord Groningen. Ook ontvang je elke maand de nieuwsbrief.


  Ondergetekende geeft zich per direct op als lid van de Groninger Bodem Beweging. U krijgt direct na de aanmelding een bevestigingsmail. Indien u geen bevestigingmail heeft ontvangen, neem dan s.v.p. hierover contact op via email: contact@groninger-bodem-beweging.nl De verschuldigde contributie bedraagt €10 per kalenderjaar.

  Na ontvangst van de factuur kunt u het bedrag overmaken op IBAN rekeningnummer NL50 RABO 0153 1650 65 t.n.v. Groninger Bodem Beweging.

  De contributie voor het volgende jaar is steeds aan het begin van het jaar verschuldigd. Het lidmaatschap gaat in op het moment dat de eerste betaling is ontvangen en eindigt per direct bij schriftelijke wederopzegging of per email.

 2. Aanhef(*)
 3. Voorletters(*)
 4. Tussenvoegsel
 5. Achternaam(*)
 6. Straat(*)
 7. Huisnummer(*)
 8. Postcode(*)
 9. Woonplaats(*)
 10. Geboortedatum(*)
 11. Telefoon
 12. Mobiel
 13. E-mail(*)
 14. Wilt u verder nog iets kwijt?