Leden voor leden bijeenkomst op 28 april in Loppersum

Door de corona-maatregelen is het inmiddels meer dan twee jaar geleden dat er een leden voor leden bijeenkomst is georganiseerd. Ondertussen is er natuurlijk veel gebeurd. Zo werden we eind vorig jaar opgeschrikt door de zware beving in Garrelsweer, liepen we met meer dan 13.000 man(!) zij-aan-zij tijdens de fakkeltocht in stad en is er op dit moment veel aandacht voor de hoogte van de gaswinning in Groningen. Daarnaast zijn en ongetwijfeld veel persoonlijke verhalen onder GBB-leden over de schadeafhandeling, de versterkingsoperatie en het wonen en werken in het bevingsgebied de afgelopen jaren.

Kortom, het is hoog tijd om weer eens met elkaar bij te praten. Daarom organiseert de GBB een leden voor leden bijeenkomst, op 28 april om 19:30 in Hotel Spoorzicht in Loppersum! Eind maart hebben de GBB-leden hiervoor een uitnodiging via de mail ontvangen. Ook introducés zijn welkom!

We starten de avond met een gesprek met Ineke Noordhoff, auteur van het onlangs verschenen boek Ontaard land, de strijd van een Groninger tegen de gasregenten. Hierna is er gelegenheid om in informele sfeer, onder het genot van een hapje en drankje, ervaringen uit te wisselen en bij te praten.

Vooraf je aanwezigheid doorgeven via een mailtje naar nieuws@groninger-bodem-beweging.nl wordt gewaardeerd.

We zien je graag!