Lees de speciale GBB-verkiezingskrant en stem voor Groningen!

Deze maand staat natuurlijk in het teken van de Tweede Kamerverkiezingen. De Groninger Bodem Beweging brengt deze week daarom een speciale verkiezingskrant uit, boordevol informatie over de partijprogramma’s en interviews met toekomstige Kamerleden.

Het beleid dat de afgelopen jaren door het kabinet is gevoerd had een enorm negatieve impact op veel gaswinningsgedupeerden. Slechts een enkel Kamerlid was steevast kritisch over dit beleid en kwam op voor de belangen van Groningers. De aankomende verkiezingen zijn belangrijk voor Groningen. Zal, met de uitkomsten van de parlementaire enquête en met meer aandacht voor de regio, het tij in de Kamer keren? De GBB sprak hierover met (aspirant) Kamerleden van allerlei partijen en dook in de partijprogramma’s.

De GBB is zelf al vele jaren een kritische stem in het gasdossier, deze week bestaan we alweer 14 jaar. We hopen nu op meer solidariteit in de Tweede Kamer. Er is meer tegenmacht in Den Haag nodig! Groningers kunnen hieraan bijdragen door op een partij te stemmen die voor Groningen is, en door een Kamerlid te ‘adopteren’. Hoe dat laatste in z’n werk gaat lees je in de krant.

Lees de speciale verkiezingskrant en stem voor Groningen!

De GBB-krant wordt huis-aan-huis verspreid door de provincie Groningen op woensdag 8 november in een oplage van 125.000. Nieuwsgierig geworden? Je kunt de krant nu al online lezen via deze link