Respect voor Groningen roept Groningers op om mee te gaan naar Den Haag!

Binnen nu een maand zal het Tweede Kamerdebat over het parlementaire enquêterapport aardgaswinning Groningen plaatsvinden. Dit tweedaagse Kamerdebat is een belangrijk moment voor Groningen: het is nu of nooit! Daarom roept Respect voor Groningen iedereen op om het Kamerdebat over #pegas bij te wonen. Vertrek samen met ons naar Den Haag! 

Groningers gaan allang niet meer naar Den Haag om Tweede Kamerdebatten over de mijnbouw bij te wonen: ze weten dat het zinloos is. Het lukt Den Haag niet om de problemen adequaat op te lossen, ook al wordt er al jarenlang over Groningen gepraat. Maar als het nu niet veranderd, dan nooit. Laten we daarom dit moment aanpakken om gezamenlijk nog éénmaal een vuist voor Groningen te maken! Door met elkaar het Tweede Kamerdebat bij te wonen voeren we de druk op, en maken we in Den Haag duidelijk dat het nu echt tijd is voor verandering.

Bussen vanuit Groningen
De initiatiefnemers van Respect voor Groningen, de Groninger Bodem Beweging, het Groninger Gasberaad, Sandra Beckerman en Chris Garrit, regelen bussen vanuit Groningen om gezamenlijk het tweedaagse Kamerdebat bij te wonen. Daarnaast zullen zij extra aandacht voor Groningen vragen door actie te voeren voor het Tweede Kamergebouw. Zij roepen zo veel mogelijk Groningers op om aan te sluiten.

Ga je mee?
Het Tweede Kamerdebat over Groningen is verspreid over twee dagen. Voor beide dagen regelt Respect voor Groningen vervoer naar Den Haag, en terug naar Groningen. Je kunt zelf bepalen of je één of beide dagen aanwezig wilt zijn. Voor deelname dien je je op te geven via onderstaande link. (aanmelding verplicht)

Meld je hier aan om met Respect voor Groningen mee te gaan naar Den Haag

Op dit moment zijn de data voor het tweedaagse Tweede Kamerdebat over Groningen nog onbekend. Zodra dit vaststaat, dan zal dit via de website van Respect voor Groningen uiteraard gedeeld worden. Je kunt je al wel opgeven!