Vragenlijst van het Onderzoeksteam JF, Rijksuniversiteit Groningen

Hallo,

 

Ik ben Jacco Janssens, master student Sociologie aan de Rijksuniversiteit Groningen. Op dit moment doe ik, onder toezicht van Dr. Francesca Giardini, onderzoek naar de sociale relaties en het samenwerken van mensen in de provincie Groningen. Ik wil u vragen of u een vragenlijst zou willen invullen voor het onderzoek. Ik ben u erg dankbaar als u deze online vragenlijst invult.

Deelname is vrijwillig en het invullen van de vragenlijst duurt ongeveer 15 minuten. Vragen die u mogelijk heeft over deze vragenlijst staan hieronder weergegeven. Heeft u nog meer vragen, twijfel niet, dan kunt u mij altijd bereiken op onderzoeksteamgroningen@rug.nl.

Als u meer zou willen weten over de resultaten van het onderzoek, dan kunt u ons bereiken op het e-mailadres of u kunt deze pagina bezoeken voor updates.

Dit is een vragenlijst naar de sociale relaties en het samenwerken van mensen uit de provincie Groningen. Kom jij uit Groningen en ben je minimaal 18 jaar, zou je hem dan willen invullen? Het duurt ongeveer 15 minuten. Alvast bedankt!

 

Link: https://rug.eu.qualtrics.com/jfe/form/SV_cVm4DSamKP3uFVj

 

Vragen die u mogelijk heeft

  1. Wie mogen meedoen aan het onderzoek?

Voor de deelname aan de vragenlijst dient u 18 jaar of ouder te zijn. Daarbij dient u in de provincie Groningen te wonen.

 

  1. Waarvoor is dit onderzoek?

Als sociologen zijn wij geïnteresseerd in hoe we de samenleving een betere plek voor iedereen kunnen maken. Om deze reden willen wij graag meer weten over hoe inwoners van Groningen denken over samenwerken met elkaar. Daarbij zijn wij geïnteresseerd in de sociale relaties die mensen hebben. Als wij de gegevens die we verzamelen kunnen vergelijken, kunnen we mogelijk een verschil tussen mensen uit bepaalde gebieden aantonen. Daarbij proberen wij te analyseren waarom dit mogelijke verschil aanwezig is. Het onderzoek is uitgevoerd door de Rijksuniversiteit Groningen en is volledig onafhankelijk. Dat betekent dat het onderzoek zonder opdracht (van derden) wordt uitgevoerd.

 

  1. Wat krijg ik als ik deelneem aan dit onderzoek?

U zult bijdragen aan de kennis van de sociale factoren van een veerkrachtige samenleving. Ik hoop dat ik met deze resultaten een waardevolle bijdrage kan leveren aan de leefbaarheid in de provincie Groningen. De resultaten zullen, voor zover mogelijk, met u worden gedeeld op dit platform.

 

  1. Wat gebeurt er met mijn antwoorden?

De antwoorden die u geeft, worden strikt voor statistische analyses gebruikt. Als het onderzoek is afgerond wordt de data mogelijk hergebruikt voor ander onderzoek. Dit wordt enkel gedaan door onderzoekers met toegang tot de data.

 

  1. Heb ik internet nodig voor deze vragenlijst of moet ik iets downloaden?

Voor deze vragenlijst hoeft u niets te downloaden. U heeft wel een internetverbinding nodig en een PC, laptop, tablet of telefoon waarop u de vragenlijst kunt openen.